O nama

Vegavita.rs je on line prodavnica visokokvalitetnih blendera, sokovnika,destilatora za vodu, ozonizatora i jonizatora za vodu i vazduh, dehidratora za hranu i dopunskog programa za Vašu zdraviju kuhinju.

Naručeni proizvodi se šalju na adresu kupca širom Srbije kurirskom službom BEX za proizvode iz game Lifeenergy ili Post Express kurirskom službom za dopunski program. Trudimo se da postavimo što tačniji opis rada pojednih uređaja i što vernije fotografije. Lokal ili fizička prodavnica ne postoje, roba se šalje kurirskom službom direktno iz magacina.

Zbog velikog skoka cena usluga kurirskih službi više nismo u mogućnosti da vam poručene proizvode šaljemo na kućnu adresu besplatno, kao što smo ranije radili, hvala vam na razumevanju.

Garancija na sve proizvode je dve ili pet godina na motor, a servis za sve uređaje koje prodajemo obezbeđen je u Beogradu, u servisu uvoznika.

Ako Vam je potrebna profaktura za plaćanje preko firme, molim da pošaljete zahtev kako bi vam kolege iz veleprodaje poslale predračun za uplatu. 

Najbolje proizvode iz ponude za vas bira i testira Olivera Rosić