O prodavnici

Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".
facebookLinkedinyoutube  

Web prodavnica Vegavita.rs specijalizovana je za on line prodaju visokokvalitetnih uređaja za pripremu zdrave i sirove hrane brenda Vegavita i Vegavita by Greenis.

Prodavnicu i domen vegavita.rs održava i uređuje Olivera Rosić, promoterka brenda Vegavita i autorka bloga sirovahrana.rs 

- Poželela sam da sve proizvode brenda Vegavita grupišem u jednoj on line prodavnici, kako bi bili pregledniji, i kako biste imali što bolji uvid u najpovoljnije aparate za pripremu presne i zdrave hrane na tržištu; Uz svaku kupovinu preko 6.000 dinara isporuka na Vašu kućnu adresu je besplatna; Takođe, uz izabrane uređaje spremila sam za Vas i lepe poklone, uz želju da Vam prelazak na zdraviju ishranu bude što ugodniji!

Za sve savete oko odabira proizvoda, kupovine i eventualnog testiranja pre kupovine molimo da se obratite na telefon/viber 063/310584, Skype oliverar, ili email oliverar@gmail.com.

Sve uređaje možete kupiti i na odloženo plaćanje - čekovima građana.

Ako Vam je potrebna profaktura za plaćanje preko firme, molim da pošaljete zahtev kako bi vam kolege iz veleprodaje poslale predračun za uplatu. U slučaju plaćanja preko računa firme, naručeni proizvodi će Vam biti isporučen bez dopunskih poklona i besplatne isporuke - molim za razumevanje, jer ova web prodavnica obezbedjuje besplatnu isporuku i birane poklone za kupce isključivo u maloprodaji.