O prodavnici


Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".
facebookLinkedinyoutube  

Web prodavnica Vegavita.rs specijalizovana je za on line prodaju visokokvalitetnih uređaja za pripremu zdrave i sirove hrane brenda Vegavita, Vervita, Omniblend

Prodavnicu i domen vegavita.rs održava i uređuje Olivera Rosić, promoterka brenda Vegavita i Vervita, autorka portala za presnu hranu sirovahrana.rs  i bloga oliverarosic.com


Takođe, uz izabrane uređaje spremila sam za Vas i lepe poklone, uz želju da Vam prelazak na zdraviju ishranu bude što ugodniji! 

Za sve savete oko odabira proizvoda i kupovine molim da se obratite na telefon/viber 063/310584, ili email oliverar@gmail.com.


Zbog velikog skoka cena usluga kurirskih službi, više nažalost nismo u mogućnosti da obezbedimo besplatnu isporuku našim kupcima, te vas molim za razumevanje - cenu isporuku plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Ako Vam je potrebna profaktura za plaćanje preko firme, molim da pošaljete zahtev kako bi vam kolege iz veleprodaje poslale predračun za uplatu.

Olivera Rosic s ljubavlju