Prodaja na čekove


Popunjavanje čeka

Da bi udobno kupili izabrani uređaj putem web prodavnice vegavita.rs na rate čekovima, potrebno je da uradite sledeće:

Kada dovršavate porudžbinu, i izaberete način plaćanja "pouzećem", molimo Vas da nam u polju za poruke naznačite da želite da kupite proizvod na rate.

Zatim ćemo se dogovoriti o broju rata,imajući u vidu da je maksimalna vrednost jednog čeka 5.000 dinara, kao i da li ćete prvu ratu platiti gotovinski a ostale odloženo.

Sledeće, potrebno je da po dogovoru, popunite čekove na određeni iznos - u odgovarajuća polja, numerički i tekstualno, upišete datume realizacije, potpišete svaki ček, i na poledjini poslednjeg čeka koji će biti realizovan upišete čitko,štampanim slovima svoje ime,prezime, broj lične karte i broj mobilnog telefona.

U polje korisnik čeka upisujete: "DIKTIO" d.o.o Beograd

Potrebnoje da znamo i banku izdavaoca Vaših čekova.

Čekove pošaljite preporučeno na adresu:

Vlada Teofilović

Save Kovačevića 2

11224 Vrčin

tel.060/7080748


Naručeni proizvod Vam stiže na kućnu adresu bez dodatnih troškova, za proizvode za koje je predviđena besplatna isporuka.


Ukoliko ste u Beogradu, čekove ćete predati direktno kolegi Vladi kada vam isporuči uredjaj na adresu.


Hvala na saradnji i nadam se da će Vam ovo uputsvo biti od koristi :)

Molim Vas da uvažite ovaj uslov prilikom opredeljivanja za plaćanje čekovima: Ukoliko niste zadovoljni kupovinom, javite da želite da vratite proizvod, kako bi Vam bili vraćeni Vaši čekovi, jer će povraćaj proizvoda sa kojim niste zadovoljni biti znatno otežan ukoliko su Vaši čekovi predati u pazar - hvala na razumevanju.


S ljubavlju,

Olivera Rosić