Uslovi korišćenja i pravila sadržana u ovom dokumentu se odnose na sve posetioce i korisnike sajta Vegavita - blenderi, sokovnici i destilatori (vegavita.rs).

Korišćenjem sajta, prihvatate i slađete se sa svim pravilima i uslovima, koji s vremena na vreme mogu biti izmenjeni i objavljeni ovde bez prethodnog obaveštavanja. Potrebno je da ovu stranicu posećujete periodično.

Sadržaj sajta i informacije o autorskim pravima

Slažete se da nećete reprodukovati, distribuirati, prodavati, preprodavati, trgovati ili eksploatisati u bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog sajta.

Slažete se da se nećete mešati ili poremetiti usluge sajta, sigurnosni sistem sajta ili sadržaj sajta.

Molimo postarajte se da, pre nego što izvršite poručivanje, proverite sve specifikacije i kompatibilnost proizvoda, posećivanjem stranice sajta proizvođača.

Administratori sajta Vegavita - blenderi, sokovnici i destilatori (vegavita.rs) konstantno rade na održavanju tačnosti informacija prikazanim na sajtu. Međutim, sajt ne može da garantuje da su svi opisi ili drugi sadržaji sajta potpuno tačni, kompletni, i bez grešaka. Imajte u vidu da su fotografije postavljene u informacione svrhe i da one mogu prikazivati određene dodatke proizvoda koji nisu uključeni u standardni paket prodaje.

Vaš nalog

Korišćenjem sajta ili određenih delova sajta zahteva kreiranje korisničkog naloga. Ukoliko koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje zaštite i privatnosti Vašeg naloga i lozinke i pristupa Vašem računaru, i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se vrše pod Vašim nalogom i lozinkom. Ukoliko posumnjate u sigurnost Vašeg naloga, molimo da obavestite administratore sajta što pre moguće. Vegavita - blenderi, sokovnici i destilatori (vegavita.rs) nije odgovoran za bilo koju štetu koja može da se desi od neautorizovanog pristupa Vašem nalogu.

Ograničenja odgovornosti

Sajt i kompanija koja upravlja sajtom ne može biti odgovorna za učešće u bilo kakvoj direktnoj, indirektnoj, incidentnoj, specijalnoj, značajnoj ili kaznenoj šteti od korišćenja ovog sajta ili drugih hiperlinkovanih sajtova uključujući, bez ograničenja, izgubljeni profit ili prihod, troškove zamene, prekid poslovanja, gubitak podataka ili štetu koja je rezultat oslanjanja na prezentovane informacije.

Dostupnost sajta

Vegavita - blenderi, sokovnici i destilatori (vegavita.rs) zadržava pravo da prekine, obustavi, izmeni ili suspenduje, privremeno ili zauvek, bilo koji aspekat sajta, uključujući dostupnost funkcija sajta, u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštenja. Slažete se da Vegavita - blenderi, sokovnici i destilatori (vegavita.rs) nije odgovoran Vama ili nekoj trećoj strani za bilo koju modifikaciju, suspendovanje ili prekid sajta.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Uslovima korišćenja, molimo da nas kontaktirate koristeći kontakt formular na vegavita.rs@gmail.com

Isporuka i povraćaj

Svi proizvodi koje poručite sa stranice vegavita.rs sa cenom preko 6000 dinara biće vam isporučeni na kućnu adresu besplatno kurirskom službom Post Express.

Ovo važi samo za proizvode koji nisu obuhvaćeni specijalnim promotivnim sniženjima! Za te uredjaje, isporuka je besplatna samo za područje Beograda (uži deo grada, prigradske opštine nisu obuhvaćene).

Povraćaj uredjaja sa kojim niste zadovoljni moguće je za nekorišćeni uređaj sa svim pratećim delovima upakovan u originalnu ambalažu, u roku od 15 dana.

Uprljani sokovnici, blenderi, korišćeni uredjaji bez originalne ambalaže ne mogu biti vraćeni. Trošak povrata robe pada na teret kupca.

Molimo da nam ne vraćate oštećene ili pokvarene uređaje.

Prehrambeni proizvodi ne mogu biti vraćeni.

Važno! Prilikom poručivanja proizvoda sa web prodavnice vegavita.rs saglasni ste da će se eventualni povraćaj novca u slučaju da niste zadovoljni proizvodom obaviti na sledeći način: Proizvod upakovan isključivo u originalnu ambalažu, ispravan, ne uprljan, poslaćete kurirskom službom na adresu "Netiks" Bregalnička 9a, Beograd, tel 011/3409660 kako bi bio pregledan od strane ovlašćenog servisa; Nakon pregleda uredjaja, kompletan iznos plaćene cene biće uplaćen na Vaš tekući račun.
Ovakva procedura o povraćaju robe u saglasnosti je sa Zakonom o zaštiti potrošača.
https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_potrosaca.html

Prihvatanjem uslova kupovine i zaključivanjem porudžbine potvrdjujem da sam upoznat i da sam pročitao Zakon o zaštiti potrošača i slažem se u potpunosti.

Uređaji iz outlet kategorije ne mogu biti vraćeni uz potraživanje povraćaja uplate.

Molimo da nas odmah po prijemu pošiljke ukoliko konstatatujete oštećenja prilikom transporta ili fabričku grešku izvestite o tome.

Molimo da nam ostavite nekoliko radnih dana za proveru ispravnosti uređaja pre nego što vam vratimo novac na vaš račun.

Hvala na razumevanju i saradnji.