Vegavita by Greenis

Vegavita by Greenis je novina u brendu Vegavita koja je ekskluzivno prisutna od aprila 2016. godine - Greenis je Vegaviti doneo ekskluzivne modele sokovnika sa više nego inovativnim rešenjima i jedan zaista poseban blender, po svojim karakteristikama jednistven na svetskom tržištu!

Vegavita by Greenis sokovnici su bez premca kvalitetni sokovnici za hladnoceđenje sa smanjenim brojem obrtaja za pravi, živi sok, punog ukusa, a tako praktični i zabavni za korišćenje! Bez previše seckanja namirnica, inovativna dva otvora za ubacivanje namirnica, revolucionarmi Slimmy model koji štedi prostor u kuhinji a efikasno cedi zeleniš - plene svojim kvalitetom i mogućnostima, apsulutno konkurišući poznatim brendovima jer donose nepobediv kvalitet i garanciju od pet godina na motor po ceni koja je praktično duplo niža od cena poznatih brendova.

Blender Vegavita by Greenis ima revolucionarni motor bez četkica sposoban da radi bez prekida i sat vremena! Uz niz ostalih prednosti, očekujemo da njegova slava zaseni i sam vrh najkvalitetnijih svetskih brendova blendera.