NOVO

Čaša za magnetisanje vode

Sirova hrana
1.290,00 AUD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Sirova hrana
Na zalihama

Opis

Magnetna čaša služi boljem zdravlju- idealna je kao dodatak uz Vaš destilator.

Jednom kada probate destilovanu i magnetisanu vodu, uverićite se kako je blagotvorno ispijanje čiste, namagnatisane vode!

Plastična čaša dolazi u kompletu sa plastičnim podmetačem - magneti se nalaze na dnu čaše i na podmetaču. Voda koju sipate u čašu na taj način izložena je jakom magnetnom polju. Vodu možete popiti direktno iz čaše ili je sipati u drugu, staklenu čašu.

Ispijanje čaše magnetisane vode svakog jutra pre obroka značajno doprnosi vašem zdravlju. Pročitajte koji sve benefiti mogu biti ostvareni usvajanjem jedne ovako jednosatvne navike.

Ljudsko telo se sastoji od oko 70% vode.
Voda u našoj magnetnoj čaši je pod uticajem jakog Neodimium magneta, od preko 1.000 Gaussa. 
Iz haotičnog rasporeda molekula, formiraju se nizovi u linijama, prema magnetnim poljima, a bipolarno se organizuju po sistemu plus uz minus i obratno.

Tako sortirane linije molekula, efikasno i lako prolaze kroz ćelijske membrane u organizmu, i za 20-tak minuta prikuplaju i iznose sa sobom otrovne materije, a time produžavaju vitalnost ćelija i njihov vek trajanja. Zbog toga se kaže da je magnetisana voda živa, odnosno aktivna.

Koristi od magnetisane vode su u smanjenju kiselosti i pomoci u regulisanju nivoa telesne PH. Ispiranje očiju dvaput dnevno oslobađa od iritacije suvih očiju, i potrebe za veštačkim suzama. U održavanju kože, ima efekta na akne, upale, ulcerozne erije, plihove ili iritiranu kožu. Utice i na autonomni nervni sistem. Potpomaže rad bubrega, kao i kod bolesti uzrokovane odmaklim godinama. Može se koristiti i kao bazična terapija za hronične probleme, gde je acidoza dodatni faktor oboljenja. Piti je pre jela kod slabo varenje, kod stomašnih i intestinalnih problema.

Korisna je i kao pomoc kod čišćenja organizma. Koristi se u Ruskim klinikama kao oslobađanje od bolova, smanjuje nadutost i za uklanjanje i prevenciju kamena u bubrezima. Potpomaže zarastanje rana, i kod otvorenih rana kad se ispira ovakvom vodom.

Odvodi toksične naslage iz telesnih spojnih tkiva. Nivo kiseonika kod magnetno tretirane vode, nađeno je da je viši, od one vode koja nije tretirana. Ima generalno terapeutska svojstva na organizam, specijalno na digestivni, nervni i urinarni sistem. Kada je voda magnetisana, neke od fizickih i hemijskih sadržina su izmenjene, kao gustina, nivo ključanja, električna provodljivost, površinski pritisak i viskoznost.

Neki primeri praktične upotrebe magnetisane vode:

SRČANI PROBLEMI I MOŽDANI UDAR: Magnetisana voda je važna da pomogne u sprečavanju zapušenja arterija u srcu i mozgu.
INFEKCIJA: Magnetisana voda može povećati efikasnost imunog sistema da se izbori sa infekcijom ili čak kanceroznim ćelijama.
ZAVISNOST: Magnetisana voda može pomoći da se eliminise zavisni nagon za kofein, alkohol, i neke droge.
DEPRESIJA: Magnetna voda pomaže organizmu da prirodnim putem napuni sadržajem serotonina u neurotransmitere.
NEDOSTATAK ENERGIJE: Magnetisana voda generiše magnetnu i elektricnu energiju svakoj ćeliji organizma, povećavajući prirodni porast energije.
OSTEOPOROZA: Magnetisana voda je pomoćno sredstvo za formiranje jake koštane mase.
LEUKEMIJA I LIMFOMA:
Magnetisana voda normalizuje rad sistema za normalizaciju proizvodnje krvi, što može pomoći u prevenciji mnogih formi kancera.

Informacije