063/310584; 060/3105840; 022/825025  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas  |  Pitanja i odgovori

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika Destilator za vodu VDT-40 beli

 
 


Destilator za vodu VDT-40 beli

Stara cena:  19.400,00 RSD Popust 30%

Nova cena:  13.640,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

NASTAVLJAMO SA SNIŽENJIMA DO ISTEKA ZALIHA! BESPLATNA ISPORUKA NA TERITORIJI BEOGRADA!

Vegavita VDT-40 destilator 4L – 750W,belo plastično kućište,

voda dolazi u kontakt samo sa SUS304 nerđajućim čelikom,

filter od aktivnog uglja (5 kom),

staklena posuda 4 litra čiste, destilovane vode za 4 sata.

Destilator vode proizvodi kristalno čistu i dezinfikovanu vodu za pripremu hrane i upotrebu u domaćinstvu. Proces destilacije uklanja mikrobiološke zagađivače i minerale i može da smanji i nivo hemijske kontaminacije.

VAŽNO: KADA DESTILUJETE VODU PRVI PUT NAKON ŠTO JE NOVI DESTILATOR STIGAO, TU VODU BACITE, I ZATIM SIPAJTE NORMALNO VODU KOJU ĆETE DESTILOVATI ZA PIĆE.

Destilator dolazi u pakovanju sa 6 filtera od aktivnog uglja i granulatom za čišćenje.


U zavisnosti od tvrdoće vode koju destilirate, sadržaj suve šljake koja će zaostati u posudi destilatora nakon destilacije može biti veliki; Nije potrebno da taj ostatak uklanjate pranjem deterdžentom ili ribanjem abrazivnim sundjerom, sasvim je dovljno da nakon svake destilacije sipate vodu u posudu i dodate kašičicu limuntusa, limunovog soka ili jestivog sirćeta, promešate i očistite mekom krpom - to će efikasno ukloniti talog i nakon ispiranja destilator je spreman za novi ciklus destilacije.

Garancija 2 godine

Pitali ste nas o ovom proizvodu:

  • Koliko vode treba uliti u posudu i koliko se od te količine vode dobija destilovane vode?

U posudu destilatora ulijte 4 l vode, malo ispod granične linije koju možete videti u unutrašnjosti posude. Nemojte ulivati vodu preko crte, da bi destilator ispravno radio, a i zbog toga što bokal neće moći da prihvati svu količinu izdestilovane vode i doći će do prelivanja! Ovo je naročito važno ako ostavite destilator da radi noću, po jeftinijoj tarifi ua obračun utroška el. energije.

Kada se završi proces destilacije, staklena posuda za prikupljanje destilata biće puna, a ukupno dobijena količina destilovane vode iznosi cca 3.7L

Ako Vam je potrebna veća količina destilovane vode u jednom procesu destilacije, opredelite se za kupovinu nekog drugog modela destilatora.

Empirijski proverila Olivera :)

Još neki saveti od Olivere:

Nakon završene destilacije, u posudi se, u zavisnoti od tvrdoće upotrebljene vode, može pojaviti dosta kamenca i čvrstog ostatka

Ovo je potpuno normalno i ne treba da vas zabrinjava. Kamenac možete ukloniti prostim ulivanjem tople - vruće vode i jedne kašičice limuntusa, limunovog soka ili sirćeta koje će otopiti ovaj čvrst sadržaj, nema potrebe za ribanjem abrazivnim sunđerima ni deterdžentom.

Zatim samo isperite posudu vodom i uređaj je spreman za novi ciklus destilacije.

Osim standardnog pakovanja aktivnog uglja koje dolazi uz destilator, kupci sa sajta vegavita.rs dobijaju na poklon i tri vrećice sa aktivnim ugljem koji su dovoljni za godinu dana redovne upotrebe destilatora.


Kako da promenite kesicu sa aktivnim ugljem - pogledajte ovaj video sa uputstvom:


POVRAĆAJ NOVCA ZA KUPLJENU ROBU MOGUĆ JE U ROKU OD 15 DANA OD KUPOVINE, UREĐAJ MORA BITI NEOŠTEĆEN,ISPRAVAN I POTREBNO JE DA BUDE ZAPAKOVAN U ORIGINALNU AMBALAŽU. MOLIMO VAS DA UVAŽITE OVAJ ROK, JER NEĆEMO BITI U MOGUĆNOSTI DA IZVRŠIMO VRAĆANJE NOVCA  ZA PROIZVOD NAKON OVOG ROKA. HVALA NA RAZUMEVANJU!

063/310584; 060/3105840; 022/825025 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak- Subota, 09:00 - 18:00



Informacije o proizvodu


Kategorija: Destilatori za vodu

Brend: Vegavita