Za dodatni info molimo zovite Viber: (Srbija) 63 310584, tel: 060/3105840; tel:022/825025  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas  |  Pitanja i odgovori

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika JTC Omniblender TM 800 posuda 2l

 
 


JTC Omniblender TM 800 posuda 2l

Cena:  30.400,00 RSD

 

 

Na zalihama

Besplatna isporuka

Omniblender TM 800 sada i sa BPA free (plastika bez bisfenola) posudom. Dostupan u tri atratktivne boje :  boja vina, bela i crna.

Komercijalni super efikasan blender:

Za pravljenje kašastih sokova, toplih supa, hrane za bebe

Takodje i multipraktik, mašina za sladoled,

Secko i drobilica leda

Tiši rad

U stanju je da pokida ćelijske zidove kod sveže, celovite hrane i na taj način se oslobađaju fitonutrijenti koje naše telo lakše apsorbuje Potpuno iskorišćavanje celovite hrane pulverizacijom ljuske i semenki.

Profesionalni Super Blender napravljen da izdrži komercijalnu upotrebu - Možete da obradite sve namirnice za veoma kratko vreme. Mešanje, pulverizacija, mešenje testa noževima sa višestrukim sečivima.

Ovaj blender je naročito popularan medju kućnim korisnicima, profesionalnim kuvarima i vlasnicima restorana kojima je potreban izdržljiv super blender, koji je u stanju da obradi najtvrđe sastojke u najkraćem vremenu.

Multifunkcionalan - Blendiranje, mešanje, drobljenje, usitnjavanje, gnječenje, mućenje, seckanje, usitnjavanje, pravljenje bogatih kremova.

Industrijski motor velike brzine - Dostiže brzinu blendiranja od 38000 obrtaja u minuti

Motor snage 3 konjske snage - veoma brzo pretvara u kašu i blendira i najtvrdje sastojke.

Trajnost - robusne konstrukcije, ovaj blender može da traje 5 puta duže od ostalih blendera

2 u 1 Sečiva od nerđajućeg čelika - Specialno dizajnirana sečiva od nerđajućeg čelika su izvrsna za mlevenje do praha bez dodavanja tečnosti, dajući sitnu puderastu strukturu sa manje frikcije između posude i hrane.

Upotreba i za mokro i za suvo blendiranje - Sečiva od nerđajućeg čelika imaju 6 oštrica koje su dizajnirane za lako i brzo suvo i mokro blendiranje.

Velika posuda - Blender dolazi sa posudom zapremine 2 litra

Mala težina - Male težine, lak za odlaganje, vrhunskog kvaliteta, providna, bukvalno nesalomiva posuda od polikarbonata.

Lako se čisti - Štedi vaše vreme i trud.

Motor sa hlađenjem - Specijalno dizajniran da zaštiti hranu od pregrevanja motora, sprečavajući na taj način gubitak hranljivih materija.

Inteligentni senzor - Da bi se produžio životni vek uređaja i sprečili kvarovi, blender se automatski isključuje prilikom preopterećenja

Specifikacija:

Težina 5 kg

Može da obrađuje: Voće, povrće, led, orašaste plodove i semenke, mahunarke

Karakteristike: Centralni potiskivač za namirnice, prekidač sa isključivanje sa termostatom, 3 različite brzine i tajmer, plus dugme za veoma brzo pulsiranje, može da priprema i topla jela

Boja: Crna, Bela ili boja vina

Motor: 950 W.

Kapacitet posude: 2 litra

Garancija:5 godina na bazu blendera,

godinu dana na posudu sa noževima

Za dodatni info molimo zovite Viber: (Srbija) 63 310584, tel: 060/3105840; tel:022/825025 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak- Subota, 09:00 - 18:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Omniblender blenderi