Za dodatni info molimo zovite Viber: (Srbija) 63 310584, tel: 060/3105840; tel:022/825025  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas  |  Pitanja i odgovori

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika "Presno gurmanski" Zbirka recepata gurmanske sirove hrane

 
 


"Presno gurmanski" Zbirka recepata gurmanske sirove hrane

Cena:  1.300,00 RSD

Nema na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, troškovi isporuke nisu uključeni

U PROMOTIVNOM PERIODU, NA OVOJ STRANICI PO FANTASTIČNOJ CENI OD 999 DINARA! U KNJIŽARAMA I RADNJAMA ZDRAVE HRANE PO CENI OD 1300 DINARA!

Konačno, iz štampe je izašla druga, proširena zbirka recepata "Presno Gurmanski" kao izdanje NEOPRESS-a iz Beograda ; Ono što možete da očekujete su najbolji recepti za omiljene specijalitete gurmanske hrane - ukupno 122 recepta, sjajne fotografije jela - ukupno 77 kolor fotografija, a uskoro i specijalno tkzv. "Kuhinjsko izdanje" u posebnom povezu i sa pojačanom zaštitom na uslove na kuhinjskoj radnoj ploči - u skladu sa željama autorke, za strastvene kulinare koji će ovu knjigu držati uvek u kuhinji, pored kuhinjskih aparata, namirnica, začina, spremnu da im oboji dan inspiracijom za sveža, ukusna i zdrava jela od presnih biljnih namirnica.

"Draga Olivera, Vas trud i rad sa puno ljubavi,osmeha,sreće i pozitivnosti ne može a da ne ulepša dan svakom pojedincu ❤ Svaka Vam čast i samo nastavite napred .Vi ste jedna divna inspiracija i ja se radujem i jedva čekam dan da dodjemo na vaše radionice i da se družimo . Za Vas sam čula prvi put iz emisije sa Majom Volk "Dodji na večeru", posle sam vas upratila na Facebook-u. Imam jako puno knjiga i receptića o sirovoj hrani, ali iskrena da budem, mislim da bi vaši recepti i djakonije uspele da zaintigriraju i mog supruga koji obožava meso i misli da bi ostao gladan od sirove hrane . Vi s' takvom ljubavlju i slašću pravite sirovu hranu da imam osećaj da su vaše djakonije najukusnije od svih šefova i blogera koji su svoj život posvetili u skladu sa prirodnim zakonima i sirovoj ishrani. Da li mžzda imate knjige online da mogu da kupim i da li ste razmišljali ako ne radite već, online radionice ? Unapred zahvalna Olja, Toronto, Kanada"

Zavirite u knjigu i recepte na stranici sirovahrana.rs

Za dodatni info molimo zovite Viber: (Srbija) 63 310584, tel: 060/3105840; tel:022/825025 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak- Subota, 09:00 - 18:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Knjige