Za dodatni info molimo zovite Viber: (Srbija) 63 310584, tel: 060/3105840; tel:022/825025  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas  |  Pitanja i odgovori

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika Pšenična trava u prahu, organska - 100 gr

 
 


Pšenična trava u prahu, organska - 100 gr

Stara cena:  1.100,00 RSD Popust 31%

Nova cena:  750,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, troškovi isporuke nisu uključeni

psenicna_travaObiluje visokom sadržajem hlorofila koji pomaže u povećanju proizvodnje hemoglobina u organizmu, to omogućava da krv sadrži veći procenat kiseonika.

Pšenična Trava (organska pšenična trava najpoznatiji je proizvod iz kategorije zdrave prirodne hrane u svetu. Ovaj proizvod nastaje dehidratacijom samlevenih mladih izdanaka pšenice.

Naša pšenična trava gaji se na ogranskoj farmi i ceo proces proizvodnje do finalnog proizvoda (košenje, sušenje, mlevenje) obavlja se za samo nekoliko časova, kako bi ona zadržala sva svoja korisna svojstva. Osnovni razlog brojnih zdravstvenih prednosti ovog praha je njegova visoka koncentraciji hlorofila na listi sačuvanih hranljivih materija. Za razliku od pšeničnog brašna, ne sadrzi gluten.

Pšenična trava je cenjena zbog visokog sadržaja beta karotina, amino-kiselina, B vitamina i vlakana, kao i antibakterijskih svojstava. Visok sadržaj magnezijuma u velikoj meri olakšava proces varenja, kod problema sa varenjem i zatvorom. Obiluje visokom sadržajem hlorofila koji pomaže u povećanju proizvodnje hemoglobina u organizmu, što omogućava da krv sadrži veći procenat kiseonika, i na taj način revitalizuje telo. Pomaže u formiranju crvenih krvnih zrnaca. Stimuliše rad štitaste žlezde, ubrzava metabolizam i sprečava gojaznost.

Možemo reći da pšenična trava ima odlična detoksikaciona svojstva. Sadrži minerale, antioksidanse i enzime koji smanjuju upalne procese u telu, pove}ava snagu organizma, detoksikuje i krvotok i jetru, čisti debelo crevo i pružaju efikasnu zaštitu od kancerogenih materija..

Način upotrebe: Koristiti je svakodnevno u količini od jedne do dve kafene kašičice (4-6 grama) razmućeno u vodi ili je dodajte u zeleni kašasti sok ili u ceđeni sok.

Za dodatni info molimo zovite Viber: (Srbija) 63 310584, tel: 060/3105840; tel:022/825025 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak- Subota, 09:00 - 18:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Zelena super hrana